Wij houden wel van een feestje!!

Niet dat we nou van die feestbeesten zijn, dat niet precies. Maar we vinden het wel heel leuk om een feest voor onze klanten te mogen verzorgen. Dat mogen we dan ook regelmatig doen. De aanleidingen zijn heel verschillend, de ene keer een verjaardag, dan een zoveel jarig huwelijksfeest, een jubileum, zoveel jaar bij de zaak, enzovoort, enzovoort. De inhoud van zo’n feestje en wat er geserveerd wordt is dan ook heel persoonlijk. Dat maakt het nu juist zo leuk.

Voor iedere activiteit die wij voor onze klanten organiseren gaan we persoonlijk met ze in gesprek. We willen precies weten hoeveel je te besteden hebt, welke wensen je hebt, hoe groot het gezelschap is, hoe lang het feestje moet duren, wat je precies wilt eten en of er nog bijzonderheden zijn waar we rekening mee moeten houden. Aangezien het voor jou een hele speciale gelegenheid is, willen we er voor zorgen dat onze inspanning er aan bijdraagt, dat je er nog lang met een goed gevoel op de bijzondere gelegenheid terug kunt kijken.

Onze ruimte is niet zo heel groot en afhankelijk van de vraag van de klant passen we de indeling met alle plezier aan. Dat maakt het vieren van een speciale gelegenheid bij ons intiem en knus. In het voorjaar en de zomer kunnen we met mooi weer ook naar buiten waardoor de mogelijkheden zich iets uitbreiden. Maar ja we wonen wel in Nederland, dus houden we altijd rekening met slecht weer.

Wil je naast het feit dat we het eten, de koffie en thee al dan niet met taart, ook nog andere activiteiten voor je verzorgen dan doen we dat met alle plezier. Om een aantal voorbeelden te geven kun je bijvoorbeeld voor je vrijgezellenfeest eerst mozaïeken en dan een kookworkshop doen, of het eten door ons laten koken.

Is er een familiedag kunnen we zorgen voor een huifkar tocht compleet met picknick in de buurt, of een fiets/wandeltocht uitzetten. En zoals al aangegeven we kijken wat je te besteden hebt en zoeken dan met elkaar naar de beste mogelijkheden. Ook met een kleine beurs kun je bij ons terecht. Volgens ons motto bijna alles kan, maar zeker alles is bespreekbaar, zoeken met jouw naar de perfecte invulling van jou dag, avond of feest.

Staat jou idee of wens hier nou net niet bij dan bel je ons toch even voor een afspraak. Wij hebben wel weer zin in een feestje.

feestje

Feestelijke groetjes van Ron en Martina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s