Partir c’est mourir un peut

U heeft ons even moeten missen. We hadden het erg druk met afscheid nemen van ons campingterrein. Het nemen van zo’n besluit was al niet eenvoudig, de uitvoering van sluiten van het terrein daarna heeft nog wel wat werk en hoofdbrekens gekost. Zo moest de website worden aangepast, kritisch worden gekeken naar ons concept, alle verschillende instanties op de hoogte worden gebracht en alle teksten, mailings, borden, flyers etc een nieuwe make-over krijgen. Al met al was het veel meer werk als we gedacht hadden waardoor het even geduurd heeft voor u weer iets van ons hoorde.

Maar we zijn er nog steeds. Na een niet al te beste zomer met hetzelfde aantal overnachtingen als het jaar daarvoor, wat ons gesterkt heeft in het besluit dat het goed is dat we met de camping stoppen. Vol energie voor de studio en het koken. Vanaf oktober beginnen we met het ontvouwen van onze plannen. We hebben gekeken naar de workshops, gaan beginnen met kooklessen, pasten het menu aan, onze openingstijden  en hebben vergunningen aangevraagd voor verbouwingsplannen. Kortom er staat nog wel iets te gebeuren.

Koken, lekker eten en mensen daarvan laten genieten is nog steeds onze grote passie en daar hebben we nu alle tijd voor. Bourgondiërs als we zijn genieten we nog steeds van al het lekkers uit de streek op ons mooie plekje. Want ook al zijn we dan een beetje gestorven bij het afscheid nemen van de camping, zijn we zeer gemotiveerd uit de spreekwoordelijke as verrezen om onze nieuwe plannen in de praktijk te brengen.

Wij hebben enorm veel zin om u te laten meegenieten van onze plannen. We houden u

 

graag op de hoogte.gdh_idc_9968ok

Een bourgondische groet, Martina en Ron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s