We hebben het er al lang over!

Maar nu gaat het toch echt gebeuren. We starten met onze kookinspiraties. Nee, geen saaie kooklessen, maar leuke ochtenden die je inspiratie geven en in het teken van koken en lekker eten staan. De ochtenden worden gevuld met wetenswaardigheden, tips, techniek en lekker eten.

Hoe het in zijn werk gaat.

De inspiratieochtenden vinden 3 x in de week plaats. Op dinsdag, woensdag en donderdagmorgen van 10.00 – 11.30 uur. De groep bestaat uit 2 tot 8 personen. We beginnen met een lekker kopje koffie/thee en uitleg over waar de morgen over zal gaan. Alle ingrediënten zijn in de prijs inbegrepen. Je hoeft zelf niks mee te nemen, behalve je goede humeur en zin om te koken.

We starten Februari.

Fond En dan maken we fond. Maar wat is dat nu eigenlijk fond, en wat kun je er dan mee? Dat leer je allemaal in de maand Februari. De recepten die we maken krijg je natuurlijk mee, net als de tips en andere wetenswaardigheden. De inspiraties zijn allemaal aparte delen. Het is niet zo dat als je er 1 mist je de rest niet meer volgen kunt. Hierdoor kun je bij elke sessie aansluiten.

De kosten zijn € 15,00 per sessie. Het is wel de bedoeling dat je je voor elke sessie aanmeldt. Wil je weten welke thema’s er zijn en wat we in elke sessie gaan doen, kijk dan in onze activiteitenkalender op onze Website www.dezevenzaligheden.nl

O ja het is voor ons vanzelfsprekend, maar natuurlijk houden wij rekening met vegetariërs, allergieën, diëten en zwangere vrouwen. Meld je ons dat dan even bij het reserveren?!

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt, bel of mail gerust, die beantwoorden wij graag.

Een inspirerende groet,

Martina en Ron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s