Bah, beleving

Ik hoop dat u het me niet kwalijk neemt, maar inmiddels heeft het woord beleving voor ons een hele nare klank en bijsmaak gekregen. Ieder vaktijdschrift dat wij openen heeft het erover. Wij moeten onze klanten beleving bieden, de klant wil dit graag en heeft er recht op. Jouw taak als horeca/recreatieondernemer is het om die beleving aan je klanten aan te bieden. Beleven je klanten niet genoeg, dan ja is het je eigen schuld als ondernemer als de klanten weg blijven, had je maar meer moeten doen. Samengevat is dit wel de boodschap. Maar sorry daar denken Ron en ik heel anders over.

Nu is het zo dat wij uit het Westen vertrokken zijn naar het Oosten, omdat wij genoeg van beleving hadden. Er is altijd iets te doen in de stad, altijd onrust, drukte en als je wilt elke dag iets nieuws om uit te proberen. Uiteraard is het jouw keuze of je daar aan wilt toegeven, maar hoe dan ook, er is een overmaat aan prikkels en beleving te vinden. En dat waren wij heel simpel gezegd gewoon zat. Door het gigantische aanbod kun je bijna niet meer kiezen en je weet van gekkigheid niet meer wat je beleven wilt.

imgres-1

We hebben er dus heel goed over nagedacht hoe wij dit in ons bedrijf wilden doen. Nu hebben we natuurlijk twee bedrijven tegelijkertijd en dat compliceert de zaak nog wel eens, maar eigenlijk waren we er snel over uit.

Wij investeren niet in beleving!

Pardon zul je nu denken, wat is dit dan? Muiterij van de bovenste plank. Ja zeker. Maar daar zijn we dan wel eerlijk over. Dat wil niet zeggen dat je bij ons niets beleeft, dat is iets anders vinden wij.

We hebben op onze camping geen vaste plaatsen je kunt zelf bekijken/beoordelen hoe je het beste van het landschap kunt genieten en je kampeermiddel wilt plaatsen. Eenmaal gekozen beleef je de rust van het Twentse landschap. Je hoort en ziet de buizerd vliegen boven je hoofd, om vanuit je luie stoel te kijken naar de prachtige zweefvluchten is grandioos. Je geniet ondertussen van het buitenconcert van de andere zangvogels zoals de merel, kieviet, tureluur of grutto bijvoorbeeld. Je hoort het ruisen van de bomen en voelt de wind zachtjes waaien door je haar. Je ziet de ooievaars struinen door de graslanden op zoek naar kikkers, wormen of muizen. Je ruikt het pas gemaaide gras. Je hoort zelfs omdat het zo stil is de koeien grazen in het veld. Onze katten komen dit graag samen met jou genieten en nestelen zich heerlijk spinnend op je schoot. Waar beleef je dat?

2016-07-14-13-06-11

In ons huiskamerrestaurant beleef je de pure smaken van het eten. We weten precies waar onze producten vandaan komen uit de streek, hebben zelf de leveranciers uitgezocht, we weten dat de beesten die ons vlees worden een goed leven hebben gehad en dat onze groenten niet bespoten zijn. We plukken ons fruit uit de tuin of bij de boeren uit de buurt. Die smaakbeleving valt niet te omschrijven. We koken met liefde en plezier, omdat we graag willen dat je geniet van de momenten van rust, ontspanning, goed eten en een lekker glas van het een of ander dat past bij het moment. We koken graag zoals thuis, maar met een vleugje anders.

2017-01-25-10-41-41

Dus nee, we investeren niet in beleving, maar hebben het gewoon. Dus als we nu de afspraak kunnen maken, dat jij zelf de prikkels buiten onze deur zoekt, spreken wij met jou af dat je bij ons mag beleven wat rust, ruimte, goed eten en ontspanning betekent volgens onze Twentse gastvrijheid. Wel graag altijd reserveren, dan zorgen wij voor de rest.

Een beleefde bourgondische groet van Ron en Martina.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s